Šīs ir tās lietas, kuras nekad nevajadzētu glabāt virtuvē: izmetiet tās tagad!

Mēdz būt lietas, kuras traucē jums ielaist savā dzīvē prieku, laimi un labklājību.

Dažas lietas jūsu virtuvē, kas kopš seniem laikiem tiek uzskatīta par svētu vietu, var piesaistīt jūsu mājām bēdas, nabadzību un kaites. Galu galā šī telpa nav tikai vieta, kur gatavot ēdienu, tā ir simbolisks ugunskurs, vieta ar īpašu enerģiju un spēku.

Saplēsti trauki

Trauki ar šķembām, plaisām, krūzes ar salauztiem rokturiem ne tikai atņem pozitīvo enerģiju, bet var izraisīt iegriezumus un gremošanas problēmas, jo plaisu un šķembu vietās uzkrājas patogēnās baktērijas.

Tukšas pudeles un burkas

Tukšu trauku glabāšana virtuvē, kuri netiek izmantoti, bet tikai aizņem vietu, piesaista mājās grūtības. Lai izvairītos no finansiālām problēmām, neatstājiet tukšas pudeles uz galda – atbrīvojieties no nevajadzīgajām, bet nepieciešamās pudeles nosūtiet uz skapi, ieberot tajās nedaudz sāls. Šādā veidā jūs atbrīvosieties no nepatīkamām smakām un nauda neizplūdīs no mājas.

Bojāts ēdiens

Regulāri pārbaudiet pārtikas produktus, garšvielas, augļus un dārzeņus. Nepieļaujiet pelējumu, novecojušus graudaugus, sapuvušus un bojātus dārzeņus. Tas ne tikai var izraisīt saindēšanos, bet arī sagādāt problēmas mājsaimniecībā.

Lasi vēl: Kā barot tomātu stādus ziemā, lai tie būtu biezi un kupli

Netīri trauki

Nekad neatstājiet netīrus traukus uz galda un izlietnē uz ilgu laiku, īpaši uz nakti. Tas mājoklī pievilinās tarakānus, bet labsajūtu un labklājību, gluži pretēji, atbaidīs.

Bojātas sadzīves ierīces un trauki

Nevajadzīga karote, dekoratīvs olu turētājs, salūzis mikseris, novecojis kafijas automāts – visi šie priekšmeti piesaista ne tikai putekļus un netīrumus, bet arī problēmas.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment